Beste ouders en leden

Goed nieuws! We mogen op kamp! De veiligheidsraad gaf op 22 mei groen licht voor het organiseren van zomerkampen. Belangrijk is hierbij te vermelden dat ons kamp er dit jaar wel wat anders zal uitzien dan we gewoon zijn. Voor de inschrijvingen komen we niet langs aan de voordeur, we zullen dit jaar werken met een online inschrijflink.

Zoals velen onder jullie waarschijnlijk al gehoord hebben, moeten we onze kampgangers opdelen in bubbels van maximaal 50 personen. De huidige omstandigheden verplichten ons ook om streng te zijn. Het overschrijden van het aantal personen in een bubbel is strikt verboden. Voor we aan de praktische uitwerking van ons kamp kunnen beginnen, is het dus belangrijk om zicht te krijgen op het aantal leden dat zal meegaan. Vandaar dit mailtje. Onderaan vindt u de inschrijflink voor ons GROOT KAMP.

Het is noodzakelijk dat u VOOR 25 JUNI uw zoon/dochter heeft ingeschreven. Na deze datum beginnen wij met puzzelen en zullen wij de definitieve bubbels vastleggen. Inschrijven na deze datum is dus niet meer mogelijk.

Hier op onze website kan u deel 1 van onze Kamp Echo vinden. Deze bevat alle praktische informatie die we jullie nu al kunnen meedelen. (wie, wat, waar,wanneer, hoeveel kost dit,…) Na inschrijving zal u deel 2 ontvangen. Hierin zullen we een overzicht geven van alle aanpassingen en regels in verband met het coronaproof maken van ons kamp. Op dat moment zullen we ook meedelen in welke bubbel uw zoon/dochter het kamp zal doorbrengen en welke leiding zich in welke bubbel bevindt.

Graag willen wij nog even benadrukken dat wij alle opgelegde maatregelen zullen naleven. In samenwerking met KSA Nationaal zullen we er alles aan doen om ons kamp zo veilig mogelijk te laten doorgaan. Indien u met vragen zit, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze CORONA verantwoordelijken:

Gitte Ferket

tel: 0478115634