Info zomer 2020

beste ouders en leden

 

Op 22 mei gaf de veiligheidsraad groen licht voor het organiseren van zomerkampen. Dit is fantastisch nieuws! Het geeft ons de mogelijkheid om dit bewogen KSA jaar toch in schoonheid af te sluiten. Wel moeten we er rekening mee houden dat het kamp er dit jaar iets anders zal uitzien dan we gewoon zijn. Wij gaan met de hele leidingsploeg aan de slag om ervoor te zorgen dat we begin augustus op een veilige maar toch nog altijd plezante manier op kamp kunnen vertrekken.

 

Wij begrijpen dat er een heel aantal vragen rijzen rond de inschrijvingen en de praktische uitvoering van ons kamp. Wat de inschrijvingen betreft kunnen we jullie al meedelen dat we dit jaar niet aan huis zullen langskomen maar dat jullie online de mogelijkheid zullen krijgen om in te schrijven. Inzake de praktische uitvoering en organisatie zullen we jullie eind juni/begin juli de nodige informatie en documenten bezorgen. Dat geeft ons de tijd om dit hele gegeven goed uit te werken en zo de veiligheid van jullie kids te garanderen.

 

Graag willen we nog even benadrukken dat dit wel degelijk goed nieuws is. Wij zullen er alles aan doen om de nodige aanpassingen door te voeren en er zo voor te zorgen dat we elke KSA’er in Vrasene toch een geweldig kamp kunnen bezorgen. Op plezier staat geen grens.

 

U kan zoals gebruikelijk de laatste updates terugvinden op onze Facebookpagina en op hier op onze site. Indien u met dringende vragen zit, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze groepsleiding of met de leiding van uw kind. De nodige contactgegevens kan u terugvinden op onze site.

 

Vele groetjes

De Leiding

Contacteer ons nu

KSA Vrasene

Smisstraat 31C

9120 Vrasene

Algemeen   www.ksainvrasene@gmail.com

Verhuur       www.ksavraseneverhuur@gmail.com